about

Om Provsvaret

Vi är ett ledande företag specialiserat på att tillhandahålla högkvalitativa drogtester till företag, organisationer och kommuner över hela landet. Med en passion för att främja en säker och sund arbetsmiljö är vi dedikerade till att erbjuda pålitliga och effektiva lösningar för drogdetektering.

På Provsvaret vet vi att regelbunden drogtestning är en viktig del av att upprätthålla en produktiv och säker arbetsplats. Vi förstår betydelsen av att identifiera potentiella risker och skydda både individers hälsa och organisationers framgång. Därför strävar vi alltid efter att leverera noggranna och tillförlitliga resultat, med fokus på snabbhet och integritet.

Vår omfattande produktportfölj omfattar ett brett utbud av drogtester för olika ändamål och behov. Vi erbjuder allt från urin- och salivtester till hår- och blodanalyser. Med högkvalitativa produkter och moderna testmetoder garanterar vi tillförlitlighet och noggrannhet vid varje steg.

Förutom våra exceptionella produkter, erbjuder vi också skräddarsydda lösningar som passar just ditt företags unika behov. Vårt erfarna team av drogtestspecialister finns alltid tillgängligt för att ge råd och stöd i val av tester, implementering av program och tolkning av resultat.

Vi på Provsvaret är stolta över att vara en pålitlig samarbetspartner för hundratals företag och organisationer i hela Sverige. Vi strävar alltid efter att överträffa förväntningarna och leverera enastående kundservice.

Vi som jobbar på Provsvaret

Kontakta oss idag för att upptäcka hur Provsvaret kan hjälpa er att skapa en säkrare och drogfri arbetsmiljö.

Vanja

COO / E-Commerce

Cecilia

Business Development / Account

Timmi

Business Development

Daniel

Pharmacist / Ekonomi

Anna

Kundtjänst

Gabriel

Front & Backend Utvecklare

Skapa ditt konto idag och kom igång direkt!

Beställ drogtester via vår kundportal till ditt företag eller organisation, det krävs inte mycket mer än BankID och leveransadress.

Beställ idag

Är du osäker på vad du behöver eller har du speciella önskemål?

Hör av dig till oss så hjälper vi dig hitta rätt produkt eller skräddarsyr rätt lösning för era behov.

Kontakta oss