labb

Laboratorium

Vår salivbaserade analysmetod är både praktisk och hygienisk och ett av dom bästa på marknaden. Det är en enkel process att genomföra provet och ger dig liknande detektionstid som vid urinprov. Dessutom analyserar vi över 70 olika droger i samma prov. Du får vanligtvis svar inom 2-4 dagar efter att provet anlänt till laboratoriet via våran Kundportal eller via telefon. Resultatrapporten är också juridiskt hållbar.

Salivanalysen är extremt svår att manipulera. Det beror på att du/vi är närvarande under hela provtagningsprocessen vilket gör det svårt att försöka spä ut provet. Laboratorietest är också det minst kränkande för individen och är ett av våra populäraste och bästa tester.

video

Enkelt

Fördelarna med salivanalys är många. Det är enkelheten i provtagningen som gör det till en smidig process för både anställda och arbetsgivare. Salivprov kan tas snabbt och bekvämt utan krångliga procedurer.

Snabbt svar

Genom att skicka salivprover till vårt laboratorium får du fördelen av professionell analys och exakta resultat som är juridiskt hållbart. Våra erfarna laboratorietekniker använder avancerad utrustning och beprövade metoder för att säkerställa den högsta kvalitet och tillförlitlighet i resultaten på marknaden.

Fördelar med Laboratorium Analys   

Kränker minst
Snabb Provtagning via saliv
Svar inom 2-4 dagar
74+ Substanser testas
Juridiskt hållbart
Modersubstans / Metaboliter
D-/L-Amphetamine
Samtliga Cannabinoider
Tillgång till MRO Läkare
Säkert / Kan inte manipuleras

Gränsvärden

Vi erbjuder det känsligaste testet på marknaden för drogdetektion med hjälp av den senaste tekniken. Det innebär att vi kan upptäcka även små mängder att droger i era prover.

Våra gränsvärden

Resultat får du i kundportalen

Med våra salivtester får du snabb tillgång till resultaten genom vår användarvänliga kundportal. Genom att logga in i kundportalen kan du enkelt och säkert få åtkomst till era salivtestresultat. Genom att presentera resultaten på ett tydligt sätt ger kundportalen dig en översiktlig rapport om era drogtester. Du kan också spåra och följa resultatet över tid för att få en bättre förståelse av era droganvändningsmönster. Vår kundportal gör det smidigt för dig att få era salivtestresultat, vilket ger dig en snabb och pålitlig information för att fatta informerade beslut om testpersonernas hälsa och välbefinnande.

laptop

FAQ

Frågor & Svar

Här är några vanliga frågor som vi får. För professionell rådgivning gällande drogtestning kontakta oss.

Skapa ditt konto idag och kom igång direkt!

Beställ drogtester via vår kundportal till ditt företag eller organisation, det krävs inte mycket mer än BankID och leveransadress.

Beställ idag

Är du osäker på vad du behöver eller har du speciella önskemål?

Hör av dig till oss så hjälper vi dig hitta rätt produkt eller skräddarsyr rätt lösning för era behov.

Kontakta oss