urin

Garanti policy

Vi på Provsvaret erbjuder en pålitlig produktgaranti och snabb leverans för att säkerställa en bra service. Alla våra drogtester är av hög kvalitet och tillverkade enligt strikta CE och EU standarder för att ge korrekta och tillförlitliga resultat.

Vi erbjuder även en garanti för att du ska vara nöjd med ditt köp. Om du inte är helt nöjd med din beställda produkt, kontakta oss så hjälper vi till att lösa eventuella problem. Om du får produkter som inte ger giltiga resultat så ersätter vi dom kostnadsfritt med nya produkter, allt för att du ska känna dig trygg med valet av oss som din leverantör.

Vi strävar också efter att säkerställa snabba och smidiga leveranser, så att du får dina produkter inom kort tid efter beställningen, oftast inom 2 dagar. Din tillit och kundnöjdhet är viktig för oss, och vi arbetar hårt för att erbjuda en enkel och pålitlig upplevelse vid köp av drogtester från oss.

Skapa ditt konto idag och kom igång direkt!

Beställ drogtester via vår kundportal till ditt företag eller organisation, det krävs inte mycket mer än BankID och leveransadress.

Beställ idag

Är du osäker på vad du behöver eller har du speciella önskemål?

Hör av dig till oss så hjälper vi dig hitta rätt produkt eller skräddarsyr rätt lösning för era behov.

Kontakta oss