dam

Kom snabbt igång med drogtestning!

Att implementera drogtestning på din arbetsplats kan vara en kritisk åtgärd för att främja en drogfri och säker arbetsmiljö. Genom att snabbt sätta igång med drogtestning kan du identifiera eventuellt missbruk och vidta lämpliga åtgärder för att skydda både anställda och företaget.

ny

Nyanställningstest

Det finns olika typer av test som passar vid nyanställning. Detta kan vara ett effektivt sätt att bekämpa missbruket och skicka en tydlig signal inom organisationen och externt om att er arbetsplats är en drogfri och säker miljö. Beslut om nyanställningstester fattas oberoende av arbetsgivaren och inga förhandlingskrav från facket är nödvändiga. Vi rekommenderar salivprov som det mest lämpliga testet för nyanställningar, dessa kan komma i olika former från snabbtester till våra markandsledande labbanalyser.

test

Test vid Misstanke

Symtom på drogmissbruk är olika och vid misstanke är det viktigt att agera. Alla misstanketester bör alltid genomföras med respekt för den anställdes integritet. Oavsett resultat kan ett misstanketest vara en viktig startpunkt för förändring, där arbetsgivaren och den anställde kan använda provresultatet som grund för en dialog. För att genomföra ett misstanketest krävs en välgjord och etablerad alkohol- och drogpolicy, detta kan vi hjälpa er med.

indikation

Slumpmässiga Indikationstest

Regelbundna slumpmässiga drogtester utgör ditt mest effektiva förebyggande verktyg. Med jämna mellanrum genomför du/vi oannonserade drogtester på ett antal anställda som slumpmässigt väljs ut. Urvalet görs helt anonymt och de prover som samlas in genomgår juridiskt hållbara salivanalyser som kan spåra eventuellt missbruk. För att kunna genomföra slumpmässiga drogtester krävs en godkänd alkohol- och drogpolicy.

Våra produkter

Vi jobbar ständigt med att förbättra och utveckla våra produkter och tjänster. Detta så du kan känna dig trygg i att veta att vi alltid har certifierade, godkända och dom bästa testerna på marknaden. Vi följer upp detta med kundservice i världsklass.

Gränsvärden

Vi erbjuder det känsligaste testet på marknaden för drogdetektion med hjälp av den senaste tekniken. Det innebär att vi kan upptäcka även små mängder att droger i era prover.

Våra gränsvärden

Skapa ditt konto idag och kom igång direkt!

Beställ drogtester via vår kundportal till ditt företag eller organisation, det krävs inte mycket mer än BankID och leveransadress.

Beställ idag

Är du osäker på vad du behöver eller har du speciella önskemål?

Hör av dig till oss så hjälper vi dig hitta rätt produkt eller skräddarsyr rätt lösning för era behov.

Kontakta oss